Get Adobe Flash player Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.


AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

Bisnode Hrvatska, članica vodeće europske grupacije za pružanje poslovnih i bonitetnih informacija Bisnode AB Stockholm, dodijelila je petu godinu za redom CTI-u AAA certifikat najviše razine bonitetne izvrsnosti.

AAA standard bonitetne izvrsnosti temelji se na analitičkoj metodi izračuna jedinstvenoj za sva tržišta Europe te službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata.
Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.
Poslovna analiza Bisnodea pokazala je da samo 0,43 posto tvrtki registriranih u Hrvatskoj zadovoljava kriterije za takav certifikat.

Sv. Helena

Uspješno je realiziran projekt izgradnje objekta našeg društva u Hrvatskoj.
Objekt je prilagođen specifičnim potrebama naše djelatnosti te ispunjava visoke standarde radnih uvjeta što doprinosi našoj učinkovitosti.
S obzirom na veličinu zemljišta i koncept objekta, eventualno potrebne dogradnje prostora moguće je realizirati u vrlo kratkom roku, što nam poboljšava sposobnost prilagodljivosti u slučaju potrebe za povećanjem kapaciteta.
Objekt je lociran u industrijskoj zoni kod čvora Sv. Helena uz Zagrebačku obilaznicu.

Zgrada u Sv. HeleniZgrada u Sv. Heleni
Zgrada u Sv. Heleni
Zgrada u Sv. HeleniZgrada u Sv. Heleni
Zgrada u Sv. Heleni