Strojna obrada metala – Hrvatska, Sv. Helena

Strojna obrada metala u pogonu Sv. Helena obuhvaća CNC obradu metala i klasičnu obradu metala. Uz to, posjedujemo i kompetencije iz područja elektrotehnike što nam omogućava izradu i montažu elemenata ožičenja, pogona, senzorike i upravljanja, odnosno izradu kompletnih elektro-mehaničkih podsklopova. Za primijenjene tehnologije imamo vlastitu inženjersku podršku u sklopu tvrtke te koristimo napredne tehnologije poput CAD/CAM alata.

Tražite li pouzdanog i konkurentnog partnera za ponavljajuću proizvodnju vašeg proizvoda javite nam se.

Tehničke mogućnosti strojne obrade metala

Jedna od posebnosti našeg pogona je CNC tokarski obradni centar. Ovaj stroj za CNC obradu metala opremljen je konzolnom dizalicom, konjićem, C-osi i pogonjenim alatima te može prihvatiti obradak promjera do čak Ø 1.118 mm. S druge strane, nudimo i CNC tokarenje sitnijih pozicija na malom stroju. Uz to, posjedujemo kapacitete CNC glodanja, kružnog brušenja te popratnih tehnologija kao što su rezanje i bušenje.

Materijali koje obrađujemo

Najviše iskustva imamo sa strojnom obradom aluminija, obradom mesinga, obradom čelika i obradom plastike. Kapacitirani smo i za strojne obrade ostalih materijala kao npr. obradu nehrđajućeg čelika (obradu inoxa), obradu bakra i obradu sivog lijeva. Obratite nam se s vašim pitanjima o obradi različitih materijala.

Upravljanje tijekom proizvodnje

Procese strojne obrade automatizirali smo upotrebom naprednog informacijskog sustava što nam omogućava potpunu sljedivost, upravljanje troškovima i uštedu ljudskih resursa. Takav način rada podrazumijeva nešto veće troškove pripreme u smislu detaljnog dokumentiranja proizvodnih procesa i normativa no baš kao i u slučaju analogije CNC obrade u odnosu na klasičnu obradu metala, s ponavljanjem nosi uštede te povećava učinkovitost.

Naša je konkurentna prednost u ponavljajućoj proizvodnji manjih do srednje velikih pozicija upotrebom tehnologija klasične i CNC strojne obrade metala.
Cijena strojne obrade metala kreće se u rasponu od 195 do 220 kuna po satu. Trebate li dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju – kontaktirajte nas.

Primjeri naših radova.