CNC Glodanje – Hrvatska

Od naših samih početaka CNC glodanje nam je jedna od ključnih kompetencija. Pred dva desetljeća počeli smo s izradom strojnih dijelova za kupce iz Europske Unije. Premda je u našoj proizvodnji najzastupljenije glodanje metala, imamo dosta iskustva i sa obradom plastike. Iako možemo odraditi i pojedinačne projekte, najkonkurentniji smo u ponavljajućim poslovima. Tražite li pouzdanog i konkurentnog partnera za proizvodnju ili doradu vašeg proizvoda pošaljite nam upit.

Općenito o CNC glodanju

Obrada glodanjem izvodi se na konvencionalnim i CNC – kompjuterski upravljanim strojevima. Prednosti CNC obrade dolaze do izražaja kod kompleksnijih oblika, odnosno ponavljajućih poslova dok su konvencionalni strojevi zbog kraćeg vremena pripreme i manje cijene, ekonomičnija opcija za jednostavnije, pojedinačne operacije.

Materijali koje obrađujemo glodanjem

U obradi metala glodanjem najviše iskustva imamo sa glodanjem aluminija i čelika. Od ostalih materijala imamo značajno iskustvo u CNC glodanju plastike, ali jednako tako možemo preuzeti poslove strojne obrade bakelita, glodanja bakra i ostalih materijala. Obratite nam se s pitanjima o obradi materijala!

Tehičke mogućnosti

U pogonu Sv. Helena (Hrvatska) na raspolaganju imamo CNC-glodanje radnih hodova: X 1.016*Y 508* Z 635 mm dok u našem pogonu u Laktašima BiH uz 3-osno CNC-glodanje raspolažemo i sa 5 osnom CNC glodalicom (3+2 osi) radnih hodova X1.067*Y 610*Z610 mm. Uz to imamo i vlastitu inženjersku i CAD/CAM podršku.

CTI – vaš partner za CNC glodanje
Imate li potrebe za obradom glodnjem, osobito za ponavljajuće poslove možemo Vam ponuditi pouzdanu uslugu CNC glodanja po vrlo konkurentoj cijeni. Slobodno nam se javite sa neobavezujućim upitom.